Kompanija

NASA MISIJA su da pružimo našim klijentima proizvode visokog kvaliteta, sa stalnim i izraženim osećajem odgovornosti, kao i da povećamo naš udeo tržišta u proizvodnji svih tipova proizvoda za koje smo opredeljeni. FILOZOFIJA Stremimo proizvodnji kvalitetnih proizvoda, pružamo podrušku i iskustvo vezano za njihovu upotrebu. Takođe, našim partnerima nudimo povoljne cene tako da su uvek u prednosti u odnosu na svoje konkurente. Zadovoljstvo klijenata, na koje više gledamo kao partnere, nam je važan cilj. Stalne investicije u istraživanje i razvoj, iskustveno znanje i razvoj novih proizvoda su konstantni. Sa partnerima i kolegama gradimo odnose bazirane na poverenju , saradnji i kredibilnosti. NASI STRATESKI CILJEVI su stalno unapređenje kvaliteta proizvoda i usluga koje pružamo, razvoj novih proizvoda u skladu sa rastućom potražnjom i povećanjem udela na tržištu. Brzo prepoznavanje i satisfakcija potreba klijenata, pružanje brze, efikasne i prijateljske usluge. Stalno usavršavanje i trening zaposlenih, kao i unapređenje uslova za rad. Zaštita šireg okruženja (unutrašnjeg i spoljašnjeg).

Naša kompanija podržava razvojne strategije naših kupaca kroz proizvodnju inovativnih proizvoda. Naše odeljenje istraživanja i razvoja u saradnji sa kupcima izučava potrebe tržišta , pronalazi najbolje sirovine, testira nove proizvode u laboratorijskim uslovima, testira ih na tržištu i konačno pušta u masovnu proizvodnju proizvode po izboru kuapaca. Velika pažnja se poklanja stalnim analizama proizvoda koje isporučujemo radi postavljanja visokih standarda i bezbednosti potrošača.

Istraživanje

Hajde da zajedno kreiramo proizvod koji će zadovoljiti vaše potrebe

Više

Nudimo vrlo konkurenti asortiman proizvoda sa tehnološkim inovacijama koje omogućavaju našim klijentima da proizvode nove visokokvalitetne proizvode Kreativnost je jedna od naših osnovnih pokretačkih snaga u iznalaženju rešenja koja odgovaraju potrebama savremenog tržišta. Naši proizvodi su izlozeni stalnim kontrolama kvaliteta a skladište se i distribuiraju na način adekvatan za svaku kategoriju proizvoda. Naši partneri u čitavoj Grčkoj su spremni da vam pruže neposrednu uslugu. Mi smo pored vas na svakom uglu u Grčkoj.

Proizvodi

Mi smo pored vas, na svakom uglu

Više

Proizvodi koje vam isporučujemo na dnevnoj bazi su proizvedeni od najboljih sirovina u savremenim uslovima proizvodnje sa ISO 9001 i ISO 22000 sertifikatima. Činjenica da posedujemo ove sertifikate je najbolja nagrada za zajednički napor kako zaposlenih tako i naših partnera. Najveći deo naših proizvoda je poreklom iz Grčke i sigurno će zadovoljiti vaše potrebe. Ključ uspeha naše proizvodnje prema vašim zahtevima je upravo naša fleksibilnost.

Preuzmi sertifikate

PROIZVODNJA I CERTIFIKATI

Mi kreiramo proizvode u skladu sa vašim specifikacijama

Više