Κako je sezona sladoleda počela, Torronalba nudi nove sezonske trendove:

  • Base Vegan: Potpuna veganska osnova. Iako uopšte ne sadrži masti, pruža istu kremastu i bogatu teksturu sladoleda, bogatog mastima zahvaljujući prisustvu minimalnog proteina iz algi. Ne sadrži životinjske masti, bogata je vlaknima, ne sadrži šećer, idealna je za sladoled niskog glikemijskog indeksa.
  • Base Zero, 001 Lattosio: Sladoledna baza, posebno dizajnirana za osobe koje su netolerantne na laktozu. Sa aromom mleka za sladoled savršenog ukusa slatke pavlake.
  • Ginger Variegate: Jedinstvena kombinacija sa pikantnim i osvežavajućim ukusom đumbira. Sa komadićima kandiranog đumbira. Savršeno se uklapa sa čokoladnim ili mlečnim pastama.
  • Grand Cru Dominicano Chocolate: Proizvod u prahu za pravljenje poznatog sladoleda od čokoladnog sorbea iz Santo Dominga, bez mleka, mlečnih derivata, glutena i aroma. Nije potrebno pasterizovanje.
  • Greek Yogurt: Proizvod u prahu bogatog i punog ukusa grčkog jogurta


Podelite ovaj članak