Sastojci

  • 500gr baza Semifreddi TORRONALBA
  • 500 g mleko 3,5% masnoće
  • 500 g mlečana  slatka pavlaka Lowicz 36% UHT
  • 100gr limunska pasta TORRONALBA

Uputstva

    Stavite sve sastojke u posudu za mešanje i mešajte zajedno oko 3-4 minuta, sve dok smeša ne bude homogena i puhasta . Stavite smešu u silikonsku (ili inox) modlu i ostavite u zamrzivaču najmanje 3-4 sata. Montaža Stavite sloj od sunđerastog kolača od na dno prstena i napola popunite semifreddom sa limunom. Stavite još jedan sloj i ispunite ostatak prstena sa semifreddom. Stavite kolač u zamrzivač na sat vremena. Izvadite semifreddo iz modle i prelite ga sa Crystal Mirror od limuna. Takođe koristite i Crystal Mirror šumsko voće i čokoladnu dekoraciju.  


  • 5 / 5
Skinite recept:

Podelite ovaj recept:

Ocenite ovaj recept: