Sastojci

  • 1000g Tiffany’s Vanilla Cake (smesa za kolač sa aromom vanile)
  • 350g ulja FAMA Choice
  • 350g soka pomorandže
  • 170g kockica pomorandže FAMA fruigel
  • 3 narendane pomorandže

Sirup: 1000g vode, 1000g šećera, 3 pomorandže koje smo koristili

  • Kriške pomorandže FAMA fruigel za dekorisanje

Uputstva

Stavljamo prvo sirup da provri. Stavljamo sve sastojke (osim kockica pomorandže FAMA fruigel) u posudu za mešanje i mutimo mikserom 1 minut najmanjom brzinom. Špatulom pokupimo sve sa zidova posude i mutimo još 4-5 minuta srednjom brzinom. Na kraju dodajemo kockice pomorandže FAMA fruigel i sjedinjujemo ih sa smesom. Sipamo smesu u pleh dimenzija 30x40 koji smo prethodno podmazali i pečemo u klasičnoj etažnoj pećnici na 200°C  (gore) i 170°C  (dole) 50 minuta. Prelivamo sirupom dok su i sirup i kolač još uvek mlaki.


  • 5 / 5
Skinite recept:

Podelite ovaj recept:

Ocenite ovaj recept: